Το Λουτράκι είναι ένα τουριστικό προάστιο της Αθήνας με περίπου 15.000 μόνιμους κατοίκους. Στον κεντρικό δρόμο Ελ. Βενιζέλου θα βρείτε super markets, κρεοπωλεία, μαγαζιά οπωρολαχανικών, φαρμακεία καθώς και εμπορικά καταστήματα. Στον παραλιακό δρόμο Ποσειδώνος, όπου είναι παράλληλα με την παραλία του Λουτρακίου υπάρχει ένας όμορφος πεζόδρομος όπου κατά μήκος του θα βρείτε καφετέριες, bar, εστιατόρια και μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση.

Προτάσεις Terra Relaxa

Hashtag #

cafe - bar / εστιατόριο €€€

Το Hashtag είναι ένα καινούριο μαγαζί όπου συγκεντρώνει επισκέπτες όλων των ηλικιών. Σερβίρει καφέ, ροφήματα, αλκοόλ καθώς και ελαφρύ φαγητό.

Paladar

εστιατόριο - bar / gourmet €€€€

Ένα από τα καλύτερα gourmet εστιατόρια στο Λουτράκι δίπλα στη θάλασσα. Διαθέτει ζεστή ατμόσφαιρα. Ιδανικό μέρος για να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Pizzeria Ami

Ιταλικό εστιατόριο / pizza €€€

Διαθέτει τραπέζια πάνω στη θάλασσα. Όλα τα πιάτα είναι πολύ γευστικά. Λόγω της τοποθεσίας του μπορείτε να το επισκεφθείτε ύστερα από την βραδινή σας βόλτα στον πεζόδρομο του Λουτρακίου.

Άνεμος

bar / cafe - €€€

Όμορφο cafe / bar πάνω στη Θάλασσα. Το προτιμούν επισκέπτες όλων των ηλικιών. Βρίσκεται σε ένα όμορφο σημείο της παραλίας του Λουτρακίου.

Πανόραμα

εστιατόριο - €€€

Βρίσκεται στο δρόμο Λουτρακίου - Περαχώρας. Διαθέτει μοναδική θέα καθώς είναι αμφιθεατρικά χτισμένο με προσανατολισμό τη δύση του ηλίου. Τα γευστικά πιάτα του και το γρήγορο service του θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Ιχθυόεσσα

εστιατόριο ψαρικών - €€€€

Εστιατόριο με γευστικά πιάτα όπου σερβίρει φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Βρίσκεται σε ένα όμορφο σημείο πάνω στη θάλασσα όπου σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Ουζερί ο Γιάννης

παραδοσιακή ψαροταβέρνα - €€

Οικονομική ψαροταβέρνα με γευστικό φαγητό. Βρίσκεται στο τέλος του πεζόδρομου του Λουτρακίου όπου μπορείτε να το συνδυάσετε με το βραδινό σας περίπατο.

Στρούγκα

παραδοσιακή ταβέρνα - €€

Ελληνική ταβέρνα με γευστικό φαγητό. Διοργανώνει ελληνικές βραδιές με ζωντανή μουσική και χορό.

Perla

cafe / bar - €€€

Σε ένα όμορφο σημείο στην άκρη της πόλης του Λουτρακίου. Βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και διαθέτει εκπληκτική θέα.

Anassa

bar / cafe - €€

Πολύ καλά cocktails και ωραία συνοδευτικά ποτών. Ιδανική στάση για να απολαύσετε ένα ρόφημα ή ένα γλυκό την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Βρίσκεται πάνω στην παραλία του Λουτρακίου.