Δραστηριότητες

Στο Terra Relaxa ο χρόνος περνάει ευχάριστα γιατί οι δραστηριότητες είναι ατελείωτες! Μπορείτε να επιλέξετε δραστηριότητες στο χώρο μας ή και στο Λουτράκι. Χαλαρωτικό μασάζ με θέα την πισίνα και το δάσος, Sea Doo για παιδιά και μεγάλους, κρουαζιέρες στον Ισθμό και σε νησιά του Σαρωνικού καθώς και εξορμήσεις για τους φυσιολάτρες! Οι επιλογές είναι αμέτρητες!
Χαλαρώστε με υπηρεσίες spa Δείτε
Εξερευνήστε τον μαγευτικό βυθό Δείτε
Διασκεδάστε με το υποβρύχιο scooter Δείτε
Θαυμάστε τη διώρυγα του Ισθμού Δείτε
Επισκεφθείτε το Αγκίστρι και την Αίγινα Δείτε
Ζήστε με αδρεναλίνη Δείτε

Απολαύστε στο έπακρο τις ημέρες των
διακοπών σας...

Προσφορές
& Εκπτώσεις

Κάντε την κράτηση σας στο Terra Relaxa μαζί με ενοικίαση αυτοκινήτου ή συνδυάστε άλλες υπηρεσίες όπως scuba diving, χαλαρωτικά massage στη πισίνα, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, πεζοπορίες κ.α. για να πετύχετε απίθανες τιμές! Κλείστε τις διακοπές των ονείρων σας χωρίς άγχος και επωφεληθείτε!

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Φαγητό
& Ποτό

Στο Λουτράκι υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό, καφέ και διασκέδαση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Ακολουθώντας τον παραλιακό πεζόδρομο, θα βρείτε πολλά εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, cafe και bar όπου μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα με θαλασσινά, ιταλικό φαγητό και cocktails!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δραστηριότητες
& Σπορ

Αμέτρητες επιλογές για εξορμήσεις και δραστηριότητες στο Λουτράκι! Πέρα από τις κοντινές περιοχές που μπορείτε να επισκεφθείτε εντός 10 λεπτών, το Terra Relaxa βρίσκεται κοντά σε μαγευτικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπου μπορείτε να τους συνδυάσετε με τις δραστηριότητες της επιλογής σας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ

Αξέχαστες διακοπές

Στο Terra Relaxa οι διακοπές των ονείρων σου γίνονται πραγματικότητα! Συνδύασε απίθανες δραστηριότητες μαζί με γαλήνη & ηρεμία
και όλα αυτά σε απόσταση 1 ώρας από την Αθήνα!